Oppsett av e-post (POP3, IMAP og SMTP)

Her følger beskrivelse av parametre for å sette opp henting og sending av e-post via vår mailserver (mail.isee.no).

Disse innstillingene gjelder kunder hos iSee Communications. For oppsett av mail hos Ventelo besøk deres nettsider www.ventelo.no.

For bruk av e-post på vår mailserver må du benytte følgende innstillinger:

POP3 eller IMAP (innkommende epost) server: mail.isee.no
Brukernavn: Fullstendig epostadresse ( Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. )

Passord: Som tildelt

SMTP (utgående) e-postserver: mail.isee.no

• NB! Utgående epost-server er kun mulig å bruke for brukere av epostkontoer på vår server.
  • Vår SMTP-server krever "Sikker godkjenning av passord". Dersom du får spørsmål om brukernavn og passord er brukernavnet det samme som e-post adressen og passordet det samme som e-post passordet.

Vi anbefaler allikevel at du bruker din internett-leverandørs SMTP-server.

Eksempler på dette er:

• Telenor Online: smtp.online.no
  • Chello: smtp.chello.no
  • Catch: smtp.catch.no
  • Tele2: mail.c2i.net eller smtp.normail.no
  • BKK Bredbånd: mail.bkkb.no
  • NextGenTel: smtp.broadpark.no
  • Ventelo: smtp.ventelo.no