Den Norske Frimurerorden

Nettside for Frimurerordenen

Den Norske Frimurerorden er en frittstående, selvstendig sammenslutning av menn i alle yrkesgrupper fra hele landet. Vi har laget nettsidene, men mange spesialprogrammerte løsninger for ordenens loger og medlemmer.

Hver av Frimurerordenens rundt 100 loger over hele landet har med denne løsningen fått muligheten til å redigere sine egne sider. Ordenens ledelse og forskjellige institusjoner kan også på en langt enklere måte formidle informasjon til medlemmene.

Den Norske Frimurerorden er en frittstående, selvstendig sammenslutning av menn i alle yrkesgrupper fra hele landet. iSee har laget ordenens nye hjemmesider, basert på publiseringsløsningen Joomla. Vi har også programmert flere spesialtilpassede løsninger, bl.a. for å vise møter i de ulike logene rundt i landet. Dette hentes automatisk fra organisasjonens medlemssystem og presenteres søkbart for brukerne.

Det er også laget funksjoner for å markere sine favorittloger og andre praktiske løsninger.

Hver av Frimurerordenens rundt 100 loger over hele landet har med denne løsningen fått muligheten til å redigere sine egne sider. Ordenens ledelse og forskjellige institusjoner kan også på en langt enklere måte formidle informasjon til brødrene.

Nettsidene er responsive, dvs. at de tilpasser seg automatisk til mobil og nettbrett.

http://www.frimurer.no/

Emneord: Nettside, Joomla